25. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe får fantastisk dag i Aarhus

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Kaspar Wenstrup
Det bliver en fornem og festlig oplevelse for alle, når dronningen deltager i en traditionsrig begivenhed på Marselisborg Slot.

Dronning Margrethe deltager i den traditionsrige urparade ved Den Kongelige Livgarde på Marselisborg Slot i Aarhus, som Majestæten forleden ankom til for at nyde den første del af sommeren.

Dronning Margrethe i hovedrollen

Ved den traditionsrige begivenhed fredag på Marselisborg Slot overrækker Margrethe "Dronningens Ur" til en garder, der af vagtkompagniet er udvalgt som tjenesteperiodens bedste ved afslutningen af tjenestetiden.

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Aller Foto

Skal slappe af

For dronningen er der efter urparaden dejligt tomt i arbejdskalenderen, hvilket giver mulighed for at slappe af i sommerferien, der sikkert byder på mange fine oplevelser.

Dronning Margrethe til Gråsten

Dronning Margrethe skal blandt andet en tur til Gråsten Slot, hvor man allerede har gjort klar til at modtage de kongelige.

Der er i hvert fald sat Dannebrogsflag op i hovedgaden, og der er også sat smukke blomster frem mange steder, så bybilledet ifølge de lokale er helt sydlandsk.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om den danske royale sommer, og så kan du se, hvordan Sveriges kronprinsessepar markerede en meget romantisk mærkedag.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb26-forsider.jpg

Læs mere om: