8. jun. 2019
Af Dorte Quist

Dronning Margrethe havde en dejlig aften i Tivoli

Dronning Margrethe i Pantomimeteatret.
Dronning Margrethe i Pantomimeteatret.
Fotomontage: Birger Storm
Dronning Margrethe sad trofast på bænkene foran Pantomimeteatret, da der var repremiere på "Den Standhaftige Tinsoldat", som hun i 2013 skabte scenografi og kostumer til.

Dronning Margrethe fik stor ros for både kostumer og scenografi, da hun i 2013 sammen med koreografen Dinna Bjørn og komponisten James Price satte liv til H. C. Andersens populære eventyr "Den Standhaftige Tinsoldat" i en opsætning i Tivolis Pantomimeteatret.

Og Pinselørdag klokken 20.30 havde forestillingen så repremiere på den gamle dansescene i Tivoli, og selvfølgelig sad majestæten på de grønne bænke og overværede den farverige, sjove og levende opsætning.

Dronningen blev modtaget af Tivolis direktør, Lars Liebst, og sammen med Tivolis balletmester, Peter Bo Bendixen, overværede dronning Margrethe den 30 minutter lange balletforestlling og alle de mange hundrede tilskuere bemærkede, at majestæten havde et stort smil på ansigtet under hele forestillingen.

Efter forestillingen hilste dronning Margrethe på de medvirkende dansere bag scenen, hvorefter hun sammen med bl. a. komponisten James Price og hustru gik over på Tivolis grønne restaurant Gemyse for at spise middag.

Læs mere om: