9. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe hyggede sig i godt selskab i Tivoli

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Lars H. Laursen
Det var en overrakselse, da dronningen på en helt almindelig tirsdag var en tur i Tivoli.

For dronning Margrethe er Tivoli i København et sted, hun forbinder med den ene gode oplevelse efter den anden gennem mange, mange år.

I dag på en helt almindelig tirsdag eftermiddag overraskede dronningen med et besøg i Tivoli, hvor hun var i rigtig godt selskab.

Dronning Margrethe så glad ud

Dronning Margrethe så i hvert fald glad og tilfreds ud, da hun smilende spadserede en tur gennem den gamle forlystelseshave sammen med Tivoli-direktør Lars Liebst.

Askepot i Tivoli

https://imgix.billedbladet.dk/20180624_tsl_haederslegat_17_1_0.jpg
Arkivfoto af dronning Margrethe og Lars Liebst
Foto: Aller Foto

Gennem de senere år har dronningen været involveret i mange store ballet-opsætninger i Tivoli, og denne sæson gælder det ifølge planen balletten Askepot, som kan pleves fra den 13. juni til den 15. august.

Dronning Margrethes scenografi

Tivoli Ballet Teater har kastet sig over eventyret om den unge Askepot, der må så grueligt meget igennem, før hun får sin prins.

I Dronning Margrethes scenografi og med Oh Lands musik som lydramme vækker Tivolis balletkompagni den næsten 1000 år gamle fortælling til live på Pantomimeteatrets skrå brædder i den prisbelønnede og anmelderroste russiske koreograf Yuri Possokhovs fabulerende trinsprog.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/nyforsidebb23.jpg

Læs mere om: