Søndag, 2. januar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe om prins Henriks rørende ord: Det var pænt sagt af min mand

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Der er lagt op til en ny stor tv-oplevelse, når afsnit tre af TV 2-dokumentaren ”Et liv som dronning” ruller over skærmen, mandag den 3. januar. Dronningen mindes blandt andet rørende ord fra prins Henrik på en helt særlig dag.

Dronning Margrethe kan mandag aften den 3. januar opleves i bedste sendetid på TV 2 i det tredje afsnit af dokumentarserien ”Et liv som dronning”, der denne gang stiller skarpt på temaet ”Folket”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronningen mindes i afsnittet blandt andet rørende ord i talen fra prins Henrik til regentparrets sølvbryllupsfest i 1992.

Dronning Margrethe lytter til Henriks søde ord

Det var en balance både at være regent og mor til to sønner, Frederik og Joachim, og netop dette berørte Henrik på fineste vis i sin tale til sølvbruden.

Dronning Margrethe og prins Henrik
Dronning Margrethe og prins Henrik
Foto: Hanne Juul

- Den største glæde, du har skænket mig, er vore to prægtige sønner, som vi er så stolte af, og på næsten mirakuløs vis har du formået at være både mor og monark, lød det i talen fra Henrik til hans elskede Margrethe.

Pænt sagt

- Ja det var fint sagt, pænt sagt af min mand, lyder det fra dronningen, da hun i tv-dokumentaren ser klippet fra prins Henriks tale i 1992, og dronning Margrethe har mere på hjerte.

- Jeg var nok ikke altid lige dygtig til det. Det ved jeg godt. Man kan eventuelt spørge drengene, eller de to voksne mænd, som de jo er for længst, kommer det ærligt fra Margrethe, der er ombord på kongeskibet Dannebrog i det tredje afsnit af ”Et liv som dronning”.

De tre første af fire afsnit i serien "Et liv som dronning" kan lige nu ses på TV 2 Play.

TV 2 viser mandag afsnit tre i serien klokken 20.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden