Onsdag, 1. maj 2019 — af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe sender særlig hilsen til Japans nye kejser: Det skrev hun

Kronprinsesse Mary, kronprins Frederik, kronprins Naruhito og dronning Margrethe
Kronprinsesse Mary, kronprins Frederik, kronprins Naruhito og dronning Margrethe
Foto: Lars H. Laursen
Kejser Akihito har overladt den såkaldte krysantemum-trone til sin søn Naruhito, som Japans nye kejser. I dag den 1. maj sendte dronning Margrethe en helt særlig hilsen til kejser Naruhito.
Hendes Majestæt dronning Margrethe har i dag, den 1. maj, sendt en særlig lykønskning til Hans Majestæt Kejser Naruhito af Japan, som har overtaget den såkaldte krysantemum-trone efter sin far, 85-årige Akihito.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lykønskninger til japan

- Modtag mine lykønskninger såvel som mine bedste ønsker for Deres Majestæt og for Japans folk, skriver dronningen blandt andet og kommer dernæst ind på det nære forhold, der er mellem Danmark og Japan samt vores kongelige familie og den japanske kejserfamilie. Særligt forholdet mellem kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt kejser Naruhito og hans kejserinde Masako nævner dronningen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Mary og Frederik tætte på kejserparret

- Jeg er begejstret for at se det nære forhold, som Deres Majestæt og Hendes Majestæt kejserinde Masako har udviklet til Deres Kongelige Højheder kronprinsen og kronprinsessen, særligt I forbindelse med fejringen af 150-års jubilæet for vore diplomatiske forbindelser i 2017, lyder det i lykønskningsbrevet fra dronning Margrethe til kejserparret i Japan.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden