24. apr. 2021
Af Trine Larsen

Dronning Margrethe takker prinsesse Benedikte

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Dronning Margrethe takkede varmt sin søster, prinsesse Benedikte for at have påtaget sig rollen som æresprotektor for Kongernes Samling Koldinghus, da majestæten holdt åbningstale i anledning af sin egen broderi-udstilling "Dronningens Broderier".

Dronning Margrethe takkede officielt og varmt sin søster, prinsesse Benedikte, for at varetage protektionen som æresprotektor for Kongernes Samling Koldinghus, da dronningen holdt tale ved åbningen af bl.a sin egen broderi-udstilling.

"Dronningens Broderier" er en udstilling, som prinsesse Benedikte egentlig er idé-kvinden bag og som prinsessen derefter fik overbevist majestæten om med hjælp fra veninder og hofdamer.

Kongernes Samling, der bidrager med formidling af historien om tidligere konger og det nuværende monarki, har med udviddelsen af Koldinghus fået "kongelig" filial i Jylland og dét glæder både dronningen og prinsesse Benedikte.

Se videoen og hør prinsesse Benedikte selv fortælle om glæden ved at være æresprotektor for Kongernes Samling og om, hvorfor prinsessen er så begejstret for dronningens farverige broderier.

Læs mere om: