Tirsdag, 2. november 2021 - af Marianne Singer

Dronning Margrethe til BILLED-BLADET: Derfor har jeg nerver på

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dronning Margrethe svarede glad og entusiastisk på alskens spørgsmål, da hun tirsdag var hovedpersonen ved et stort pressemøde i Tivoli i forbindelse med genopsætningen af succesforestillingen "Snedronningen".

BILLED-BLADET var blandt de mange pressefolk, der tirsdag ved middagstid mødte dronning Margrethe ved et pressemøde i anledning af genopsætningen af balletforestillingen Snedronningen, der får repremiere i Koncertsalen i Tivoli den 1. december med scenografi og kostumer af Hendes Majestæt.

Se den skønne video med en dronning i hopla på pressemødet i Tivoli i toppen af artiklen

Undervejs oplevede pressen en dronning i topform, der med smil, vid og passion svarede på de mange forskellige spørgsmål om blandt andet de ændringer, publikum kan glæde sig til i den nye opsætning af eventyr-stykket af H. C. Andersen, nerverne, der driller undervejs og den store ændring, der er sket i dronningens tilværelse på det seneste.

Omgivet af kære kollegaer

Ved sin side havde hun den kendte musiker Oh Land (Nanna Øland Fabricius) og Tivolis balletchef, Peter Bo Bendixen, der begge to også i 2019 var med til at lave den succesrige forestilling. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden