Dronning Margrethe til BILLED-BLADET: Så godt gør Frederik det

Dronning Margrethe.

Dronning Margrethe.

Foto: Kaspar Wenstrup
Dronning Margrethe sendte store roser mod sin søn kronprins Frederik, som havde gjort hendes selskab under statsbesøget i Tyskland.

Siden onsdag har dronning Margrethe været på statsbesøg i Tyskland, og et par af dagene har hun haft dejligt selskab af sin ældste søn kronprins Frederik.

De har sammen haft et tætpakket program, og udover deres fælles officielle gøremål, har kronprins Frederik haft sit fokus på den erhvervsmæssige del, mens dronningens fokus har ligget på det mere kulturelle.

Det er to år siden, dronning Margrethe og kronprins Frederik sidst var på statsbesøg sammen. I 2019 gik turen til Argentina, hvor dronningen og kronprinsen – ligesom i Tyskland – havde fornøjelsen af hinandens selskab.

Og det er virkelig en fornøjelse, fortalte dronning Margrethe, da hun fredag morgen holdt pressemøde for den fremmødte presse.

Dronning Margrethe fortalte om glæden ved, at kronprinsen kunne træde til, når det gjaldt den erhvervsmæssige del, eller business-delen, som dronningen kaldte det. Det er nemlig noget, der ikke falder majestæten lige så naturligt, som det gør for kronprinsen.

 

Til BILLED-BLADETs spørgsmål ”Hvordan føles det for Dem som mor at se kronprinsen i så fremtræden en rolle, han har haft her under statsbesøget?” svarede dronning Margrethe:

- Man er jo rigtig glad og stolt. Det er jo morsomt at se ham (kronprinsen, red.) i funktion, og se hvor godt han gør det. Simpelthen. Jeg var vældig glad, og han har været glad for det, og det var også sjovt at være sammen hernede. Så det var en god oplevelse for mig, sagde dronning Margrethe til BILLED-BLADET.

At dronning Margrethe og kronprins Frederik hyggede sig i hinandens selskab, stod klart for de fremmødte ved Brandenburger Tor, hvor majestæten og kronprinsens både storgrinte og småsnakkede.

Se den søde og sjove video fra Brandenburger Tor i linket herunder.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden