Torsdag, 4. marts 2021 - af Trine Larsen

Dronning Margrethe vækker jubel med hilsen: Folk er vilde

Dronning Margrethe i skoven omkring den kongelige jagthytte i Trend, 2. marts 2021.
Dronning Margrethe i skoven omkring den kongelige jagthytte i Trend, 2. marts 2021.
Foto: Kongehuset
Da kongehuset tirsdag sendte nogle nye skønne billeder ud af dronning Margrethe på vinterferie i Trend i Himmerland, sammen med hofhunden Tillia, og med en opmuntrende forårshilsen fra dronningen, vakte det stor jubel både i Danmark og udlandet

Dronning Margrethes dejlige forårshilsen til danskerne, efter næsten to måneders stilhed, og med vidunderlige billeder af majestæten fra dronningens vinterferie i jagthytten Trend, er gået verden over og folk er vilde med Danmarks dronning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Majestæten står midt i nåleskoven, der omgiver jagthytten, med hofhunden Tillia i snor, iført afslappet privat tøj og iført røjser. Med stort afslappet smil og en dronning, der ser bedre ud end længe. Dét har fået tusinder af mennesker til at sende en hilsen tilbage til dronningen og kommentere majestætens hilsen på Det Danske Kongehusets Facebook.

- De første forårstegn er begyndt at dukke frem i skovbunden, på buske og træer og i små og store haver rundt omkring i landet. Den danske natur er noget ganske særligt, og det skal vi alle glæde os over.

Det seneste år har naturen været et frirum for mange af os, og vi har oplevet Danmark på en ny måde. I den kommende tid må vi fortsat leve med restriktioner, men i mere end én forstand går vi lysere tider i møde.

Her fra Trend sender jeg de varmeste forårshilsner til alle, skriver dronning Margrethe.

Sammen med de danske hilsner, er der både tyske, spanke, hollandske, engelske, og svenske jubel-hilsner til dronningen. De lyder blandt andet således:

- En stærk kvinde i gummistøvler og den danske muld. Det bliver ikke bedre. 

- Sådan et dejligt menneske.

- Glade dage til en dejlig dame.

- Der ser dejligt ud i skoven, og det ser ud som om, dronningen nyder det.

- Mange tak, Deres Majestæt. De stråler om kap med solen.

- Jeg elsker det. Dronningen i gummirøjser og frakke går tur i skoven! De er et sandt forbillede.

- Tusinde tak, Deres Majestæt og herfra de varmeste hilsner til Dem. Vi elsker Dem, fordi De med Deres empati og folkelighed er med til, at vi føler os som en nation, der står sammen og hjælper hinanden, når situationen kræver det. Fortsat god ferie og alt godt fremover. De kærligste hilsner fra Vestjylland - Ribe og omegn.

Se billederne og læs reportagen fra Trend i BILLED-BLADET, som er på gaden nu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden