Se hvem der er med dronningen i Trend

Dronning Margrethe ved jagthytten i Trend, marts 2021.

Dronning Margrethe ved jagthytten i Trend, marts 2021.

Foto: Kongehuset og Martin Høien
Dronning Margrethe har selvfølgelig selskab under vinterferien i Trend, hvor dronningen opholder sig i den kongelige jagthytte.

Dronning Margrethe har naturligvis selskab under vinterferien i Trend. For naturligvis er dronningen ikke alene.

Dronningen har selskab af sin aller bedste og kæreste ven, hofhunden Tillia, som hun har "arvet" efter prins Henrik.

Tillia var nemlig prinsgemalens hvalp, da prinsen døde i februar for tre år siden.

Dronningen holder sig isoleret

Dronning Margrethe har under hele pandemien holdt sig meget for sig selv, ligesom personalet omkring dronningen er minimeret for at mindske smitte-risikoen. Også nu, selvom majestæten er blevet vaccineret og dermed så godt beskyttet mod virus som muligt.

Men hele tiden har dronningen haft Tillia ved sin side, og den er naturligvis også med for at holde dronningen med selskab under vinterferien, hvor dronningen selvfølgelig også har selskab af sin hofdame.

Foto: Kongehuset

Med de nye billeder af dronningen i afslappet privat tøj og røjser, på tur med hunden i nåleskoven omkring Trend, er det første gang, der er blevet taget officielle billeder af dronningen på Trend, siden hun var barn.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

En hytte langt ude i skoven

Dengang holdt hendes forældre, kong frederik og dronning Ingrid, meget af at opholde sig på jagtejendommen og dengang kom der ofte billeder af den kongelige familie. Men nu er det et fristed for dronningen og den kongelige familie, som ikke mange har set, fordi det ligger ugenert i et skovområde på 800 tønder land.

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden