Søndag, 6. marts 2016 — af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe vil overlade sit palæ til prins Christian

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det er en veloplagt dronning Margrethe, der i bedste sendetid søndag aften på DR1, viser seerne rundt på Amalienborg i første af fire programmer i serien "Dronningens Slotte".
I fire helt nye TV-programmer viser dronning Margrethe rundt på Amalienborg, Marselisborg, Fredensborg Slot og Gråsten Slot. I dokumentarseriens premiereprogram åbner dronningen dørene til sin del af Amalienborg i København.

Christian overtager

– Jeg forestiller mig, at Christian – mit barnebarn – flytter ind i Christian IX’s Palæ, når den tid kommer, siger dronningen, der erkender, at hun er ganske dristig, når hun indretter sine palæer. Hun fortæller desuden, at hun er begejstret for stærke og varme farver. Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Dronning Margrethe er glad for kongens soveværelse

-Kom ind, siger dronning Margrethe i premiereprogrammet, der vises på DR1 søndag klokken 20.00, og så præsenterer majestæten blandt andet kongens soveværelse. VIDEO: Se, hvordan kronprinsparret bor på Amalienborg Slot – Jeg synes kongens soveværelse er et flot rum, siger dronningen, der i løbet af serien også fortæller om tidligere tiders problemer med for få badeværelser på Amalienborg. Noget, som gav problemer, når den danske kongelige familie fik gæster fra udlandet. I udsendelsen kan man også høre Margrethe fortælle om, hvordan hun sammen med sin mor, dronning Ingrid, fandt frem til de rigtige farver og stoffer til indretningen på Amalienborg. VIDEO: Dronning Margrethe gav et ekstranummer BILLED-BLADET har i årenes løb også været inviteret indenfor på de smukke slotte mange gange, og vi har nu for første gang samlet alle de unikke og smukke billeder i en særudgave af vores magasin ROYAL
ROYAL er på gaden torsdag 17. marts og kan købes dér, hvor I køber BILLEDBLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden