Onsdag, 1. juni 2022 — af Ulrik Ulriksen

Dronningen i topform: Margrethe får Schmeichel og de andre stjerner til at grine

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dronning Margrethe kom på surprise-besøg til fodboldlandsholdets træningslejr i Helsingør, og det var lige noget, som stjernerne Schmeichel, Eriksen og Kjær var begejstrede for.

Det var ikke annonceret noget sted på forhånd, så for alle – også BILLED-BLADETs udsendte – var det en kæmpe overraskelse, at der i forbindelse med dronning Margrethe sommertogt-besøg til Helsingør Kommune var indlagt en hemmelig visit til fodboldlandsholdets træningslejr på det lokale stadion.

Dronning Margrethe i absolut topform

I løbet af besøget til landsholdslejren viste dronningen smilende, at hun i dag er i absolut topform.

Og Majestæten stillede sig godt til rette med fodboldstjernerne omkring sig, da der var fotosession til ære for for både BILLED-BLADETs fotograf og den samlede danske sportspresse.

Dronning Margrethe var veloplagt, og hun var naturligvis informeret om, at træner Kasper Hjulmand udvalgte fredag aften på Stade de France i Paris skal spille en svær Nations League-kamp mod Frankrigs stærke verdensmestre.

Tommeltotten op

Det fik dronningen til lige inden afgang fra træningsbanen at ønske landsholdet held og lykke med den spændende udfordring i Paris.

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Jesper Sunesen

Samtidig knyttede dronningen hånden og viste “thumbs up” til spillerne, hvilket man kan se til sidst i videoen til denne artikel.

Det fik Kasper Schmeichel og Simon Kjær samt Christian Eriksen og de andre spillere til at smile lidt ekstra på en helt igennem forrygende dag i Helsingør.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden