7. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Dronningen om Frederik og Joachim: De lavede de mest utrolige ting!

Kronprins Frederik og prins Joachim
Kronprins Frederik og prins Joachim
Foto: Hanne Juul
I denne krævende tid med coronakrise er det godt at have gode minder om påskehygge med familien. Dronningen mindes, at hendes sønner som store drenge var sjove at følge, når der skulle males påskeæg.

I denne periode med coronakrise er dronning Margrethe i Fredensborg, mens hendes sønner kronprins Frederik og prins Joachim samt de fleste børnebørn og svigerdøtrene kronprinsesse Mary og prinsesse Marie er på Amalienborg.

Adskilt fra Frederik og Joachim

Normalt befinder dronningen sig i påsken på Marselisborg Slot i Aarhus, men sådan er det altså ikke i år på grund af coronakrisen, der fylder så meget i hele Danmark og resten af verden.

Dronningen er glad for påsken

For dronning Margrethe er påsken en fin højtid, og sidste år sendte hun en særlig video-hilsen fra Marselisborg Slot, mens hun malede påskeæg.

I videoen mindes dronningen sine sønner kronprins Frederik og prins Joachim, da de var store drenge.

For den stolte mor var det morsomt at se brødrene male påskeæg.

Dronning Margrethe, kronprins Frederik og prins Joachim
Dronning Margrethe, kronprins Frederik og prins Joachim
Foto: Hanne Juul

Fantasien havde det godt

- Det var sjovt at se efterhånden som drengene blev større og deres fantasi, den havde det altså godt. De lavede de mest utrolige ting, siger dronningen i videoen, i hvilken hun også kommer ind på, at det er hyggeligt at male æggene.

Det er hyggeligt

- Familien har malet påskeæg faktisk lige siden vi holdt påske herovre for første gang min mand og jeg. Og jeg blev ved. Jeg gør det faktisk stadig. Jeg gjorde det sidste år også, fordi jeg synes, det er hyggeligt at male påskeæg, siger dronningen i videoen med påskehilsen 2019 fra Marselisborg Slot.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb15-forsider.jpg
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: