Dronningen overrasker igen

Foto: Martin Høien
Dronning Margrethe imponerer og overrasker igen, for majestæten har sagt ja til at snuppe endnu en kreativ periode i Tivoli, hvor dronningen skal genopsætte succes-forestillingen "Snedronningen"

Succes-balletten "Snedronningen" som dronning Margrethe har lavet kostumer og scenograf til, får nu repremiere.

Det sker til næste år i 2021 den 1. december, hvor H.C Andersens gamle eventyr igen skal fortrylle publikum - og dronning Margrethe har igen sagt ja til, igen at være med på holdet.

Musikken, der spilles af et stort live-orkester, har Nanna Øland Fabriciusaka Oh Land allerede skrevet forud for premieren i 2019, men med den nye opsætning til næste år, skal hun lave yderligere musik. Meningen er nemlig, at forestillingen skal have nogle flere scener tilføjet og dét kræver også mere musik.

I den nye opsætning vil dronning Margrethe derfor også skulle tegne en del nye kostumer til de ialt 30 dansere, ligesom der også skal tilføre ny scenografi, som dronningen står for i Tivolis Koncertsal.

Dronning Margrethe glæder sig helt sikkert til, igen at skulle arbejde med holdet bag "Snedronningen", som koreografen Yuri Poassokhov også står bag denne gang.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Selvom der er et år til re-premieren, så går billetsalget til "Snedronningen" og den nye opsætning, i gang allerede i dag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden