Onsdag, 2. december 2020 — af Trine Larsen

Dronningen overrasker igen

Dronning Margrethe
Foto: Martin Høien
Dronning Margrethe imponerer og overrasker igen, for majestæten har sagt ja til at snuppe endnu en kreativ periode i Tivoli, hvor dronningen skal genopsætte succes-forestillingen "Snedronningen"

Succes-balletten "Snedronningen" som dronning Margrethe har lavet kostumer og scenograf til, får nu repremiere.

Det sker til næste år i 2021 den 1. december, hvor H.C Andersens gamle eventyr igen skal fortrylle publikum - og dronning Margrethe har igen sagt ja til, igen at være med på holdet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Musikken, der spilles af et stort live-orkester, har Nanna Øland Fabriciusaka Oh Land allerede skrevet forud for premieren i 2019, men med den nye opsætning til næste år, skal hun lave yderligere musik. Meningen er nemlig, at forestillingen skal have nogle flere scener tilføjet og dét kræver også mere musik.

I den nye opsætning vil dronning Margrethe derfor også skulle tegne en del nye kostumer til de ialt 30 dansere, ligesom der også skal tilføre ny scenografi, som dronningen står for i Tivolis Koncertsal.

Dronning Margrethe glæder sig helt sikkert til, igen at skulle arbejde med holdet bag "Snedronningen", som koreografen Yuri Poassokhov også står bag denne gang.

Selvom der er et år til re-premieren, så går billetsalget til "Snedronningen" og den nye opsætning, i gang allerede i dag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden