Dronningen overrasket på den røde løber: Det var ikke planlagt

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Kaspar Wenstrup
Torsdag morgen fik dronning Margrethe sig en sød overraskelse på den røde løber, da hun sammen med kronprins Frederik ankom til stor erhvervskonference.

Det var ikke til at se på dronning Margrethe og kronprins Frederik, at de dagen forinden havde været i gang fra tidlig morgen til sen aften, da de torsdag morgen indledte andendagen af deres statsbesøg i Tyskland med åbningen af en dansk-tysk erhvervskonference. 

Begge to ankom morgenfriske og med smil på læben til det tjekkede konferencecenter Kosmos i Berlin, der tidligere har været et filmteater.

Sød overraskelse 

På den røde løber ventede der dronning Margrethe en sød overraskelse, idet niårige Vilja stod klar med blomster til den kongelige æresgæst.

Vilja har en tysk mor og en dansk far og bor til daglig i Berlin og det var ikke planlagt, at hun skulle stå klar med blomster.

Foto: Kaspar Wenstrup

Men fordi der ikke var en officiel blomsterpige ved arrangement, passede det perfekt, at Vilja stod klar på den røde løber.

Torsdag er sidste dag, hvor både mor og søn deltager i statsbesøget, inden dronningen tager alene videre til Bayerns hovedstad München.

Deler sig op

Efter åbningen af konferencen her til morgen deler dronningen og kronprinsen sig op, således at kronprins Frederik fortsætter med at besøge forskellige seminarer med blandt andet fokus på sundhed og fødevarer, mens dronningen tager videre til forskellige andre kongelige opgaver i Berlin.
 
Foto: Kaspar Wenstrup
 
Statsbesøget i Tyskland indeholder både et erhvervsfremstød og besøg ved kulturinstitutioner.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden