Onsdag, 20. november 2019 - af Trine Larsen

Dronningen sælger billetter

dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Allerede inden premieren 1. december er Tivolis jule-familie-forestilling "Snedronningen", en kæmpe succes. H.C. Andersen eventyret som dronning Margrethe har lavet kostumer og scenografi til, er så efterspurgt, at Tivoli allerede nu har sat seks ekstra forestillinger til salg mellem jul og nytår.

Dronning Margrethe sælger i den grad billetter - også når majestæten folder sig ud som kunstner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For allerede inden nogen har set så meget som ét kostume, ét trin eller hørt en strofe musik fra familie-forestillingen "Snedronningen",  er der sat seks ekstra forestillinger til salg. Forestillingen har først premiere 1. december og er en del af Jul i Tivoli, som er blevet meget populær.

Efterspørgslen på billetter til "Snedronningen", der opføres i Tivolis Koncertsal, er så stor, at Tivoli har måttet åbne billetsalget mellem jul og nytår og tilbyde seks ekstra forestillinger. Dronningen har arbejdet på sammen med musikeren Nanna Øland Fabricius, Oh Land og koreografen Yuri Possokhov, og det er anden gang trekløveret arbjder sammen om noget, der på forhånd ligner en dundrende succes.

Oh land med dronning Margrethe og Yuri Possokhov
Foto: Hanne Juul

Tidligere har dronningen, Oh Land og Possokhov arbejdet sammen om forestillingen Askepot på Pantomineteatret, men det er første gang ed sammen har lavet en hel aftens balletforestilling. 

Med "Snedronningen, der er et af dronningens egne favorit-eventyr, er det ottende gang majestæten udforlder sine kreative evner i en balletforestilling i Tivoli. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden