Torsdag, 17. december 2020 - af Trine Larsen

Dronningens ændrede juleplaner: Det betyder det for den kongelige familie

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen
Dronning Margrethe passer på sig selv og det betyder, at hun har ændret planer og ikke alligevel holder jul på Schackenborg. Dronningen fejrer i stedet højtiden på Marselisborg Slot, som der er tradition for. Det betyder at prins Joachim og hans familie holder jul hos dronningen i Aarhus, mens kronprinsparret bliver hjemme og holder jul.

Det mest ideelle og aller mest hyggelige ville være, hvis hele den kongelige familie kunne være samlet juleaften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men sundhedsmyndighedernes anmodninger om ikke at samles mere end 10 tages også alvorligt i kongehuset og den ændrede situation omkring den stigende Corona-smitte, har nu ændret dronning Margrethes planer.

I stedet for at holde jul på Schackenborg Slot hos prins Joachim og prinsesse Marie, holder de nu alle jul på Marselisborg Slot.

Men det ændrer ikke planerne for kronprinsparret. Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary meddelte i begyndelsen af december, at de ville fejre julen på Amalienborg sammen med parrets fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne, prinsesse Josephine og prins Vincent.

Selvom den kongelige familie gerne ville have været sammen alle sammen, hygget sig sammen og set hinanden efter prins Joachims sygdom i sommer, er det ikke muligt. Med hver fire børn kommer dronningens nærmeste langt over det anbefalede antal personer, som bør samles.

  

Ligesom alle andre danskere følger kongehuset sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at mindske Corona-smitten, som kronprinsparret allerede har haft tæt inde på livet, idet prins Christian for godt 14 dage siden blev testet positiv med Corona.

Resten af kronprinsfamilien er testet negative, men de tager ingen chancer og derfor bliver de alle hjemme i Frederik VIII's palæ og fejrer en hyggelig jul sammen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden