Dronningens hofdame redder dagen

Se også:

Dronning Margrethes hofdamer arbejder mest for at hjælpe dronningen med stort og småt, og især på rejser er hofdamer uundværlige. Her fungere hofdamen som bindeled mellem majestæten og de mennesker, dronningen besøger, men af og til sker det også, at hjælpen går den anden vej. Således på Færøerne, hvor dronningens hofdame Annelise Wern gjorde dagen uforglemmelig.

Da dronning Margrethe besøgte Færøernes eneste spinderi, Snældan, og blev vist rundt blandt uld, garn, trisser og spindemaskiner, af ejerne Johan Carl og fru Mia Olsens svigerdatter, Maja Olsen, var dronningens besøg allerede en oplevelse.

For et besøg af Danmarks dronning er en gestus og en stor cadeau, til firmaet. Her havde man også sat alle sejl til for at give dronning Margrethe en god og spændende oplevelse - ligesom familien havde lagt deres gæstebog parat i den lille tilhørende butik.

Men dronningen kom så hurtigt ud af døren, at hun overså gæstebogen, og skuffelsen over ikke at få dronningens underskrift i bogen efter besøget var derfor tydelig.

Dét opdagede dronning Margrethes medfølgende hofdame, Annelise Wern, men da var dronningen allerede ved at sige farvel og på vej til at sætte sig ind i bilen.

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan! 

Alligevel lykkedes det at få majestætens signatur, og hvordan hofdamens søde gestus forvandlede skuffelse til en helt uforglemmelig oplevelse, kan I se i videoen over artiklen.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden