5. apr. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Du tror det er løgn: Prinsesse Marie fik alle til at sætte sig op på bordet

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Prinsesse Marie har sin helt egen umiddelbare stil, når hun er på job som protektor for Folkekirkens Nødhjælp. Det viste hun på en varm arbejdsdag i Cambodja.

Prinsesse Marie har i dag som protektor for Folkekirkens Nødhjælp aflagt besøg hos guvernøren for provinsen Kampong Chhnang i Cambodja.

Prinsesse Marie besøgte derefter Folkekirkens Nødhjælps samarbejdspartner Farmer and Nature Net og landbrugskooperativet Kraing Leav Samki i provinsen Kampong Chhang.

Prinsesse Marie fik en god idé

Farmer and Nature Net arbejder blandt andet for at øge landbrugskooperativernes indkomst gennem produktion af klimavenlige landbrugsprodukter.

Da prinsesse Marie i en landsby skulle til at sætte sig ved et bord for at holde møde med de lokale, væltede det pludselig frem med røde myrer af den slags, der kan gøre av på bare fødder i sandaler.

Det fik prinsesse Marie til at droppe stolen og i stedet sætte sig op på det store solide bord udenfor i varmen.

Her var hun i sikkerhed for de bidske myrer.

Alle sad på bordet

Marie opfordrede alle andre til at sætte sig op på bordet, der var så godt konstrueret, at der sagtens kunne sidde mange på det og holde møde.

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Kaspar Wenstrup

Mødte forløb fint i varmen, og prinsessen fik herefter en rundvisning og så nærmere på, hvordan frisk ris forberedes og pakkes til salg.

Prinsessen besøgte også lokale kvinder, der arbejder med grøntsager og avler kyllinger – alt sammen med støtte fra Folkekirkens Nødhjælp og deres lokale samarbejdspartnere.

Læs mere om: