29. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Efter royal overraskelse: Vi elsker dig kronprins Frederik!

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Martin Høien
Det var en god oplevelse for alle, da kronprins Frederik kiggede forbi et helt særligt sted for at sige goddag og give et royalt klap på skulderen.

For kronprins Frederik er det vigtigt at rette en stor tak til nogle af de danskere, der gør en ekstra indsats i en svær tid.

Derfor besøgte den royale profil torsdag Hovedstadens Akutberedskab, der har leveret en ekstraordinært stor indsats i en tid med virkelig mange udfordringer på grund af coronakrisen.

Kronprins Frederik dybt imponeret

- Jeg besøgte i dag Hovedstadens Akutberedskab. Her har de ansatte siden pandemiens udbrud sidste år stået i første linje når regionens borgere har ringet 112 og 1813, når ambulancetjenesten har rykket ud, og når den enkelte skal testes for COVID-19, siger kronprins Frederik i et opslag på kongehusets sociale medier, og han kommer også ind på, at Akutberedskabet har udviklet en chatbot, der hjælper borgere med at vurdere, om de skal ringe til 112, til 1813, til egen læge eller blive hjemme, når der opstår symptomer på den smitsomme virus.

Herlig overraskelse

Det var en herlig overraskelse for mange, at kronprinsen pludselig dukkede op hos Hovedstadens Akutberedskab i Ballerup.

På kongehusets sociale medier er der mange reaktioner på det royale besøg.

Først og fremmest gav personalet fra Akutberedskabet udtryk for, at de var rigtig glade for dette besøg og anerkendelsen, men også mange andre syntes, at det var og er godt gået af kronprinsen.

Frederik i felten

- Dejligt at se vor kronprins ude i "felten", lyder det i en kommentar, mens et par andre skriver ”altså, kronprinsen er da bare skøn” og ”en fantastisk kronprins med begge ben godt plantet på jorden”.

Og så er der også denne meget dækkende kommentar fra en glad fan på vegne af mange andre danskere:

Vi elsker dig kronprins Frederik!

Læs mere om: