Fredag, 30. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Er gået skridtet videre: Kronprinsesse Mary vil se ændringer hurtigt

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Der er ingen tvivl om, at kronprinsesse Mary og Mary Fonden har haft et vildt travlt og udfordrende 2022. På et specifikt område er man gået et stort skridt videre og har igangsat et pilotprojekt.

For kronprinsesse Mary er det afgørende, at der bliver sat øget fokus på skoleelevers trivsel, der skal forbedres i forhold til situationen lige nu.

Netop trivsel på skoleskemaet, nu også i 10. klasse, har kronprinsesse Mary sammen med Mary Fonden været med til at skabe opmærksomhed omkring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et tilbageblik på året 2022 i Mary Fonden fremhæver kronprinsessen netop den øgede fokus på elevernes trivsel.

Kronprinsesse Mary prioriterer trivsel

- Siden 2018 har efterskoler landet over arbejdet kontinuerligt med elevernes trivsel gennem projektet Me&We, der styrker de unges sociale kompetencer, relationer og fællesskaber for at give dem et værn mod mistrivsel, lyder det fra kronprinsessen i en beretning om året 2022 i Mary Fonden, og kronprinsessen fortsætter.

Er gået skridtet videre

- Hvert år er nye efterskoler kommet til, og en ny evaluering af indsatsen viser, at arbejdet gør en forskel. Derfor er vi også virkelig glade for, at vi i år er gået skridtet videre og har igangsat et pilotprojekt i 10. klasser i tre kommuner, siger kronprinsesse Mary i forbindelse med Mary Fondens jule- og nytårshilsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden