1. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Fantastisk video med kronprinsesse Mary i rødt og hvidt: Spiller fodbold i Parken

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
Det er ikke hver dag, man ser en ægte kronprinsesse trylle med bolden på det smukke græstæppe i Parken i København. I en ny video viser Mary klædt i rødt og hvid, at hun er klar til EM-slutrunden.

Kronprinsesse Mary viser i en helt ny og ret fantastisk video, at hun kan spille fodbold.

Mary kan opleves klædt i rødt og hvid gå på banen på det danske herrelandsholds hjemme-arena i Parken for at få sat gang i EM-festen.

Lørdag den 12. juni sparkes EM i gang, når Danmark møder Finland.

Du kan se videoen med Mary længere nede i artiklen.

Kronprinsesse Mary hepper på Danmark

EM i fodbold er ifølge kronprinsessen og Mary Fonden en oplagt mulighed for at samles og komme tættere på hinanden i vores lokale fællesskaber.

- Inden længe skal vi stå sammen om at bakke op om vores landshold, når der skal kæmpes for guldet her i Parken. Efter en tid med social afstand er der lige det, mange af os har brug for: At mødes med hinanden og være sammen om at være spændte, heppe på og hylde vores landshold, kommer det fra kronprinsesse Mary i videoen fra Parkens grønsvær, og hun har meget mere at sige til os alle sammen.

Se Mary trylle med bolden

- Vi har allesammen brug for at være en del af et fællesskab. Og en ting, der virkelig kan samle os er, når vi står sammen om at heppe i rød-hvide farver. Derfor inviterer vi alle med til Fantastiske Fodboldfester. Jeg håber, at festerne vil være med til at sætte skub i de fællesskaber, som har så stor betydning for os alle, og som vi gerne vil være en del af. Jeg glæder mig i hvert fald til at være med, siger Mary, der i videoen viser tekniske finesser.

Kronprinsessen kæler for bolden med fodrulninger og jongleringer samt en følt inderside, og det er tydeligt at se, at den royale spilfordeler nyder at være på banen i Parken i den særlige anledning.

Her kan du se og høre kronprinsesse Mary i den nye EM-video, der er lagt op på Mary Fondens Instagram:

Royal opfordring

Kronprinsesse Mary og Mary Fonden opfordrer alle til at gå sammen i boligforeningen, på villavejen eller i den lokale fritidsklub og inviter til Fantastisk Fodboldfest.

Giv fællesskabet et løft

På den måde kan vi give fællesskabet et velfortjent løft, som måske holder ved, efter den sidste kamp er fløjtet af.

Sammen med DR, Dansk Boldspil Union og Østifterne udlover Mary Fonden desuden 150 fest-kasser til de mest festlige og inkluderende fællesskaber.

Læs mere om: