Fornem kostskole sender alle hjem

Prins Nikolai

Prins Nikolai

Foto: Birger Storm
Prins Nikolai, der nu går på Copenhagen Business School, havde en god tid som elev på den fornemme kostskole Herlufsholm, hvor flere af hans tidligere lærere stadig er ansat.

Den fornemme kostskole Herlufsholm  er blevet tvunget til at sende samtlige elever og ansatte hjem efter covid-19 smittetilfælde.

Det betyder, at 575 elever og 160 medarbejdere har forladt skolen. 

Prins Nikolai var glad for Herlufsholm

21-årige prins Nikolai, der nu studerer på Copenhagen Business School, var kostelev på Herlufsholm i 10. klasse i skoleåret 2014/2015.

Nikolai fortsatte efter 10. klasse i gymnasiet på Herlufsholm, hvorfra han blev student sommeren 2018.

Prinsen har mange gode minder fra sine år som elev på skolen, hvor flere af hans tidligere lærere stadig er ansat.

En elev med positiv test

Ifølge Sjællandske Medier blev rektor for Herlufsholm Mikkel Kjellberg tidligt torsdag morgen gjort opmærksom på, at en kostskoleelev med symptomer var blevet testet positiv for covid–19.

Nu opfordrer man derfor alle med kontakt til skolen til at lade sig teste og først møde op igen, når de kan fremvise et negativt testresultat.

På onsdag i næste uge forventes det, at man kan genoptage undervisningen på kostskolen i Næstved.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden