Frederik får kærligheden at føle: Tillykke til verdens sejeste kronprins!

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Det strømmer ind med varme og skønne fødselsdagshilsner fra hele Danmark til kronprins Frederik i anledning af hans 52-års fødselsdag.

Kronprins Frederik er omgivet af varme og omsorg, og det er den allerstørste gave for ham på hans 52-års fødselsdag i dag.

Den uvurderlige støtte fra Mary og børnene betyder alt, og så er det da også fantastisk, at danskerne på fødselsdagen via de sociale medier erklærer deres store følelser for nationens kommende konge.

Danskerne er vilde med kronprins Frederik

- Stort tillykke til verdens sejeste kronprins, lyder en af de meget dækkende lykønskninger til Frederik på kongehusets facebookside, hvor tusindvis af fans ønsker ham tillykke med de 52 somre.

På de sociale medier bliver fødselaren også kaldt "verdens bedste Frederik" og "skønne kommende konge".

En flot fyr

Danskerne har på kongehusets Facebook og Instagram på 52-års dagen hyldet kronprins Frederik med lykønskninger og søde kommentarer.

Frederik får på den gode måde kærligheden at føle, og flere kvindelige fans synes han er en rigtig flot fyr.

 - Flot mand, med de skønneste øjne, lyder det i en kommentar, og en anden er helt enig og skriver "sikke en flot kronprins vi har, han holder sig godt".

Sammenlignes med kong Frederik

I en kommentar sammenlignes kronprinsen med sin morfar kong Frederik IX og roses for at have "benene solidt plantet på jorden". 

Spar op til 838 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Royal rollemodel

- Stort tillykke, Danmark kan ikke ønske sig en bedre kommende konge, skriver en Frederik-fan desuden, mens en anden hylder kronprinsen som rollemodel og kalder ham "et fantastisk forbillede, som kronprins, som mand og far".

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden