Fredag, 11. juni 2021 - af Ulrik Ulriksen

Frederik scorer i sjov fodboldkamp med gamle EM-helte

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Der blev gået til vaflerne, da kronprins Frederik til EM-event spillede fodbold med tidligere landsholdsstjerner. Her fortæller kronprinsen om sin herlige dag på banen med de gamle EM-helte.

Kronprins Frederik var i højt EM-humør, da han her til formiddag deltog i den officielle åbning af UEFA EURO 2020 fanzonen "Football Village" på Ofelia Plads i København.

Frederik på banen med Laudrup og Heick

Efter at have spillet fodbold med Michael Laudrup, Stig Tøfting, Keld Heick og mange andre store navne, gav kronprinsen et kort EM-interview.

Frederik nød at spille bold med stjernerne, og han kunne sagtens grine af, at den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting gik hårdt til ham.

Kronprinsen fik hård tackling

Kronprinsen erkendte, at Tøfting er en hård nitte, og at man skal stå fast, når han kommer buldrende mod én.

Også den gamle forsvarer fra dynamit-landsholdet i 1980’erne Søren Busk er en fysisk stærk herre, som Frederik stødte ind i en enkelt gang.

Flot royalt hovedspil

Frederik gjorde en rigtig god figur, og han fik både scoret et par mål og leveret mange gode driblinger, og så viste Frederik, at han er brølstærk i hovedspillet.

Kongen kommer til Danmark

Frederik fortæller i interviewet også om sine forventninger til EM-slutrunden, i fodbold og så afslører Frederik, at han til det danske herrelandsholds EM-landskamp mod Belgien i Parken den 17. juni får besøg af Belgiens kong Philippe.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden