Frederik talte om smuk oplevelse: Det rører dybt mit hjerte

Se også:

I en fantastisk tale til et stort jubilæum kom kronprins Frederik ind på en smuk og følelsesladet oplevelse.

Kronprins Frederik deltog som protektor i Red Barnets 75-års jubilæumskonference "Hvordan sikrer vi børns mentale sundhed og trivsel", og i den forbindelse gik han på scenen i Børssalen og holdt en flot tale.

Kronprins Frederik dybt rørt

Et af højdepunkterne var, da Frederik fortalte om en smuk oplevelse med de børn, han møder som protektor for Red Barnet.

Det har således gjort et stort indtryk på Frederik, når børn viser ham en umiddelbar tillid og rækker hånden frem mod ham.

Følger Red Barnets arbejde tæt

- Som protektor har jeg selv haft mulighed for at følge Red Barnets arbejde tæt. Både i Danmark og i resten af verden. I Danmark har jeg set, hvordan man styrker børns mentale sundhed, når børn kommer ud i naturen og ind i fællesskaber. Her møder de venner og genvinder tilliden til sig selv og verden omkring dem, sagde kronprinsen blandt andet i sin tale.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden