Mandag, 24. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Fylder 10 år: Derfor er det en helt speciel fødselsdag for prinsesse Athena

Prinsesse Athena

Prinsesse Athena

Foto: Lars H. Laursen
Prins Joachim og prinsesse Maries datter Athena fylder i dag 10 år, og det bliver af mange årsager en helt særlig fødselsdag for prinseparrets yngste,

Prinsesse Athena fylder i dag 10 år, og dermed er det noget så fornemt som en rund fødselsdag, der skal fejres i Frankrigs hovedstad Paris, hvor hovedpersonen bor med sin familie bestående af prins Joachim og prinsesse Marie samt storebror prins Henrik, 12 år, samt hunden Cerise.

Prinsesse Athena fejres i Frankrig

For prinsesse Athena er det naturligvis helt fantastisk at være omgivet af sine forældre og brormand Henrik samt af prinsesse Maries franske familie i Paris.

Til gengæld må Athena undvære at få fødselsdagsbesøg af sin farmor dronning Margrethe, som er i Danmark.

Heldigvis byder den moderne teknologi på mange muligheder for at ses alligevel, og Hendes Majestæt sender helt sikkert en hilsen til sit barnebarn på den store dag.

Mon ikke det vælter ind med ekstra mange hilsner på den runde fødselsdag, der jo er noget helt specielt.

Athena nød at være i Danmark

For ganske nylig var prinsesse Athena sammen med prins Joachim og prinsesse Marie og storebror Henrik i Danmark i anledning af dronning Margrethes 50-års regeringsjubilæum den 14. januar.

Athena var med til bords, da der på Amalienborg i Christian VII’s Palæ var familiemiddag og fejring af dronningen.

I dag er det Athena selv, der skal fejres af sin familie og af lærere og klassekammerater på sin skole i den franske hovedstad.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden