Glad dronning Margrethe: Dejligt at være på Færøerne igen

Dronning Margrethe.

Dronning Margrethe.

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe lægger ikke skjul på, hvor begejstret majestæten er over at være tilbage på Færøerne, som dronningen besøger for 14 gang - og helt har tabt sit hjerte til både til landet, naturen og befolkningen.

Dronning Margrethe kan slet ikke skjule sin glæde over igen at være på Færøerne.

Det har da også i et par dage set ud som om, det ikke ville lykkes, fordi først kongeskibet Dannebrog gik i stykker, og så fordi dronningens fly ikke kunne lande. Men torsdag morgen ankom dronningen fra Danmark.

- Det er dejligt, virkelig dejligt at være her igen, sagde dronning Margrethe, da hun blev spurgt om, hvordan det var at være tilbage på Færøerne.

Dronning Margrethe var sidst på eftermiddagen på besøg på Skúlan á Fløtum, der er Thorshavns nyeste folkeskole, som arkitektonisk er en perle. Skolen, der er lavet som en øgruppe, der stiger op af sletten, er inspireret af den færøske natur.

På skolens tag er der en enestående udsigt og den betog også dronningen tydeligt, idet hun satte sig kort for at nyde det enestående udsigt.

Oppe på taget, hvor eleverne også samles i godt vejr, kunne dronningen se ud over byen og det var også her, dronningen glad og begejstret svarede på spørgsmålet om, hvordan det var at være tilbage.

- Det er så dejligt. Det er virkelig dejligt at være på Færøerne igen, sagde majestæten glædestrålende.

 

Undervejs regnen kom tilbage og majestæten frisk kom med en bemærkning om, at alle vist skulle skynde sig i tørvejr.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden