Glad dronning Margrethe rørt over fakkeloptog på Fredensborg slot

Foto: Jesper Sunesen
Dronning Margrethe takkede tirsdag aften Fredensborg by og borgere for at møde talstærkt op med fakler for at byde dronningen ‘velkommen hjem’ på Fredensborg.

- Jeg har haft den glæde, at tilbringe hele vinteren på Fredensborg i år, jeg kan ikke love at jeg vil gøre det hvert år, indledte dronningen sin tale til de mange fremmødte borgere og spejdere fra byen, der med et smukt fakkeloptog stimlede sammen i slotsgården. 

Foto: Jesper Sunesen

Dronning Margrethe rørt

- Det er meget, meget rørende at SÅ mange stimler sammen og møder op. Så er det rigtig forår i Fredensborg, sagde dronningen bevæget. 

Majestæten er netop vendt tilbage og har igen taget residens på Fredensborg slot efter en solrig og dejlig påskeferie på Marselisborg Slot i Århus. Her fejrede dronningen også i påskeferien sin 79-års fødselsdag. 

Foto: Jesper Sunesen

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Men nu er det blevet en slags hverdag igen, men det er også forår. Og for mig er forår og Fredensborg synonymt. Det er det samme. Men det er også forår i vore hjerter, og det er så dejligt at være her igen, sagde dronningen, der også varmt takkede Fredensborgs borgmester, Thomas Lykke Pedersen for hans varme ord og velkomst. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden