29. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Glad Mary sang med på Michael Jackson-hit

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
Det blev på alle måder en god oplevelse for kronprinsesse Mary at være til åbningsfest på en ny international skole, hvor der var sang og musik på programmet.

Kronprinsesse Mary var æresgæst ved åbningen af Danmarks allerførste internationale folkeskole, Lolland International School, og den royale æresgæst ankom veloplagt til åbningen.

Kronprinsesse Mary satte gang i festen

Mary satte på det nærmeste Maribo på den anden ende med sit besøg i byen i den festlige anledning.

Efter modtagelsen af den kongelige æresgæst blev der holdt taler af både borgmester og skoleleder, og et orkester fra Lolland Musikskole gav en fed minikoncert, der satte ekstra gang i byfesten.

Sang med på klassiker

På repertoiret var blandt andet Lolland Musiksskoles fortolkning af Michael Jackson-klassikeren “Blame It On the Boogie”, og Mary sang såmænd med på første vers og omkvæd.

Nummeret er helt tilbage fra 1978, og Michael Jackson og hans brødre fra "The Jacksons" fik dengang hele verden til at synge med på og danse disko til "Blame It On The Boogie"

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien

Royal ros

Efter minikoncerten roste kronprinsesse Mary alle fra Lolland Musikskole med deres bidrag til byfesten på den nye internationale skole i Maribo.

Læs mere om: