30. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Glad prinsesse Alexandra og greve Michael: Det passer perfekt

Prinsesse Alexandra og grev Michael
Prinsesse Alexandra og grev Michael
Foto: Jesper Sunesen
For greve Michael og prinsesse Alexandra på Egeskov Slot på Fyn er det fantastisk, at de kan være med til byde på noget helt nyt for deres mange gæster.

Lørdag den 1. maj bliver der skrevet europæisk campinghistorie, og det er noget, som greve Michael og prinsesse Alexandra ser frem til.

Det sker, når Egeskov i samarbejde med Dansk Camping Union slår dørene op for Europas første Camping Outdoor Museum.

Greven og prinsesse Alexandra er glade

Greve Michael fortæller i en pressemeddelelse, at han altid har haft lyst til at lave et campingmuseum på Egeskov.

Han har dog ikke helt vidst, hvordan han skulle tackle det.

Med Dansk Camping Union har man på Egeskov dog fået en unik viden ind.

En stor glæde

– Det er med stor glæde, at vi nu byder de besøgende velkommen i det nye Camping Outdoor Museum på Egeskov, siger greven på sine og prinsesse Alexandras samt alle ansattes vegne.

Det nye Camping Outdoor Museum er ifølge pressemeddelelsen bygget op, så 60 procent handler om fortidens camping- og outdoorliv, 20 procent om nutiden og 20 procent om fremtiden.

Passer perfekt

– Jeg synes, at det nye Camping Outdoor Museum passer perfekt ind i de øvrige tilbud, vi har til de besøgende på Egeskov. Ud over at en tredjedel af vores gæster er campister, så beskæftiger vi os med det, folk laver i deres fritid – dér, hvor man har det rart. Og det har man jo, når man er ude i naturen og på camping, lyder det fra greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille.

Læs mere om: