21. nov. 2017
Af Henrik Salling

Grevinde Alexandra og Ghita Nørby stod sammen om Parkinson

Grevinde Alexandra og Ghita Nørby
Grevinde Alexandra og Ghita Nørby
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Der var oplæsning og operasang i verdensklasse, da Alexandra og Ghita Nørby støttede op om Parkinsonforeningens koncert i Koncertkirken på Nørrebro.

Koncertkirken på Blågårds Plads på Nørrebro var mandag aften vidne til et sandt overflødighedshorn af musik, da Parkinsonforeningen bød indenfor til velgørenhedskoncert for foreningen.

På forreste række sad foreningens protektor, grevinde Alexandra, som havde taget den ene af sine sønner, Felix, med til koncertaftenen.

Skuespilleren Ghita Nørby indledte aftenen med H.C. Andersen-eventyret om den ene fjer, som blev til fem høns, og herefter gik det slag i slag med fantastiske sangere.

Et forrygende show

Ambassadør for Parkisonsagen, operasangeren Tonny Landy, var manden bag det omfangsrige program, som talte oplæsninger og operasang i verdensklasse. Og som om før nævnte ikke var nok, så løftede hvælvingerne sig yderligere, da Safri Duo slog rytmen an med et forrygende show, som fik publikum op af stolene.

Også Tonny Landys hustru, Tove Hyldgaard, var på scenen i selskab med en anden stor operasanger, barytonen Guido Paevatalu.

Læs mere om: