21. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Her rulles den røde løber ud for kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary har taget hul på en sensommer med mange spændende arbejdsopgaver. Snart rulles den røbe løber ud for kronprinsessen i en vigtig anledning.

Kronprinsesse Mary har taget hul på en travl arbejdssæson med en stor begivenhed i kattegatcentret i onsdags, og snart rulles den røde løber ud for hende i Odense i en vigtig anledning.

Kronprinsesse Mary på den røde løber

Når Odense Symfoniorkester den 3. september byder på musikalsk festaften i anledning af den nye sæson, bliver det således med deltagelse af kronprinsessen, som har takket ja til invitationen fra Odense Kommune.

Mary er protektor

Mary gæster Odense Koncerthus i sin egenskab af protektor for foreningerne Psykiatrifonden og SIND.

Foreningerne har sammen med Odense Symfoniorkester indledt et særligt samarbejde om koncertrækken, ”Mind the Music”, der sætter fokus på psykisk sårbarhed og musikkens beretninger.

Dejlig dag i København

Allerede et par dage forinden, den 1. september, deltager kronprinsessen i øvrigt i åbningen af "The BLOX - Build Back Better Summit" i det centrale København.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du alt om kronprins Frederiks sygebesøg hos prins Joachim på Chateau de Cayx.

Og så er der nye billeder af forelskede Pernille Rosendahl og Kristian Jensen, som nød en skøn aften sammen i byen.

Vi byder også på godt nyt om Cecilie Stenspil og Troels Lyby, der har fået en lille datter, og så skal en stolt Kandis-Johnny på scenen med sin søn.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb34-forsider.jpg

Læs mere om: