18. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Hoffet bekræfter: Prinsesse Isabella og prins Christian er tilbage

Prinsesse Isabella og prins Christian
Prinsesse Isabella og prins Christian
Foto: Hanne Juul
Det har været en helt speciel dag for kronprinsparrets to store børn. En dag både prinsesse Isabella og prins Christian sikkert har glædet sig til længe.

Efter en længere pause væk fra skolekammeraterne var kronprinsparrets to ældste børn prinsesse Isabella, 13 år, og prins Christian, 14 år, i dag tilbage i deres kommuneskole i det nordlige København.

Christian og Isabella tilbage

-Vi kan bekræfte, at Prins Christian og Prinsesse Isabella er tilbage på Tranegårdskolen efter at skolen i dag har åbnet for eleverne i 6-9 klasse, lyder meldingen fra kongehusets kommunikationsafdeling.

Det betyder, at Christian er tilbage med sine klassekammerater i 8. klasse, mens Isabella er sammen med kammeraterne i 6. klasse.

Ikke helt normal skoledag

Der er naturligvis mange nye krav at leve op til på skolen i forbindelse med corona-problematikken, så en helt normal skoledag har det nok ikke været i dag for kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks to store børn.

Isabella og Christians yngre søskende prinsesse Josephine og prins Vincent går i 2. klasse på samme skole, men de begyndte allerede i skole igen den 15. april.

Indledte året i Schweiz

Kronprinsparrets fire børn indledte 2020 i skole i Schweiz i Alpebyen Verbier.

Indtil coronakrisen ændrede alt, var Christian, Isabella, Josephine og Vincent elever i vinterskole på Lemania Verbier International School.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb20-forsider.jpg

Læs mere om: