Tirsdag, 16. november 2021 - af Ulrik Ulriksen

I aften skrues der op for hyggen: Kongelige og kendte klar til julefest

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Allerede her i den sidste halvdel af november er der gang i den indledende julehygge, og for kendte og kongelige danskere er der et særligt sted, man fra nu kan hygge igennem i anledning af julen. I aften i Tivoli sættes der gang i hyggen med et særligt show.

Fra i dag skrues der op for julestemningen i de herligste rammer midt i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I aften er der i Tivoli premiere på Crazy Christmas anført af Vivienne McKee, og med det særlige show, der kan ses helt frem til 15. januar, er opvarmningen til juleaften så sandelig i gang i den gamle forlystelseshave, hvor der de kommende uger vil være julefest for alle – også kendte og kongelige danskere.

Dronning Margrethe klar til travl december

I næste uge er dronning Margrethe hovedperson til et pressemøde om juleballetten ”Snedronningen”, og BILLED-BLADET vil naturligvis være til stede for at følge dronningen, der helt sikkert ser frem til at få travlt med sit Tivoli-arbejde i december.

”Snedronningen” kan opleves i Tivolis Koncertsal fra den 1.december til den 23. december.

Magisk jul i Glassalen

Der er også julegodter i vente fra Eventyrteatret, som den 27. november byder velkommen til premiere i Glassalen på forestillingen ”Det magiske julebånd”, der kan opleves helt frem til den 19. december.

Til premiereforestillingen lørdag den 27. november vil en lang række kendte kulturpersonligheder være på gæstelisten, og senest Eventyrteatret bød på gallapremiere i Glassalen i oktober var der royale gæster på forreste række.

Prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent var i oktober til 30 års jubilæumsforestillingen ”Robin Hood” sammen med Eventyrteatrets bestyrelses næstformand Fritz Schur.

Isabella og Josephine elsker julehygge

I det hele taget har kronprinsparrets børn altid været glade for at være en tur i Tivoli, og især i december er der noget helt specielt over den fine forlystelseshave i hjertet af Danmarks hovedstad.

Her har danseglade prinsesse Isabella og prinsesse Josephine blandt andet haft skønne oplevelser sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, når de har været på tur for at se juleballet med scenografi og kostumer skabt af dronning Margrethe.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden