17. mar. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Joachim og Marie flytter til USA: Her er hans nye job

Prinsesse Marie og prins Joachim
Prinsesse Marie og prins Joachim
Foto: Hanne Juul
Det er nu blevet bekræftet, at prins Joachim sammen med resten af familien flytter til USA i sommeren 2023, fordi han har fået nyt arbejde.

I efteråret fortalte prins Joachim til BILLED-BLADET, familien flytter fra Frankrig i sommeren 2023, og nu er det endelig bekræftet, hvad familiens nye fremtid kommer til at bringe: De flytter nemlig til USA.

”Hans Kongelige Højhed Prins Joachim tiltræder den 1. september 2023 en ny stilling under Forsvarsministeriet som forsvarsindustriattaché på Danmarks Ambassade i Washington D.C., hvor Prinsen som Danmarks repræsentant i de kommende år skal være med til at styrke det forsvarsindustrielle samarbejde med USA og Canada”, skriver kongehuset i en pressemeddelelse.

Det er fire år siden, at prins Joachim, prinsesse Marie og børnene grev Henrik og komtesse Athena flyttede fra Danmark til Frankrig, fordi han skulle gennemgå et uddannelsesforløb, som siden førte til, at han blev tilknyttet Danmarks Ambassade i Paris som forsvarsattaché. Prinsesse Marie har ligeledes været tilknyttet ambassaden i rollen som Særlig Kulturrepræsentant.

Men nu venter der altså familien et helt nyt eventyr på den anden side af Atlanten. De flytter til Washington D.C. i løbet af sommeren 2023.

Læs mere om: