26. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Joachim ramt af blodprop efter at have haft gæster på Cayx

Prins Joachim og prinsesse Marie
Prins Joachim og prinsesse Marie
Foto: Birger Storm
Et par timer før prins Joachim blev ramt af en blodprop i hjernen, havde han og prinsesse Marie besøg på slottet i Cayx.

Prins Joachim blev ramt af en blodprop i hjernen i fredags, og herefter gennemgik han en operation på hospitalet i Toulouse.

Joachim og Marie fik besøg

Bare et par timer inden blodproppen ramte prinsen, havde han og prinsesse Marie på vinslottet Chateau de Cayx besøg af en journalist og en fotograf fra det franske medie La Depeche.

Prins Joachim i godt humør

På billeder fra reportagen om prins Joachim og prinsesse Marie i Cayx kan man se, at prinseparret er i rigtig godt humør.

Der var intet i løbet af interview- og fotoseancen på Chateau de Cayx som kunne antyde, at en blodprop skulle ramme Joachim to timer senere.

Glade for Cahors

Joachim og Marie gav i løbet af samtalen med de franske pressefolk udtryk for, hvor glade de er for Cahors, og prins Joachim talte om sin franske familie, og om hvor meget ejendommen betyder for ham.

Prins Joachim talte også om, hvor fascinerende og afslappende der er i Cayx og Cahors, og så fortalte Joachim og Marie lidt om deres ferieplaner i Frankrig.

Operationen var vellykket

Her er kongehusets pressemeddelelse fra lørdag aften:

Hans Kongelige Højhed Prins Joachim blev sent i aftes indlagt på Universitetshospitalet i Toulouse, Frankrig. Prinsen blev umiddelbart herefter opereret for en blodprop i hjernen og operationen var vellykket. Hans Kongelige Højheds tilstand er i dag stabil.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb30-forsider_1.jpg
BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Læs mere om: