Kæmpe overraskelse: Her kan du se dronningen på fødselsdagen

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe ser med, når hele Danmark i morgen synger for dronningen - og det er din chance for, hjemme fra stuen, også at se majestæten.

Dronning Margrethe ser med fra Fredensborg Slot, når hele Danmark i morgen kl. 12 opfordres til at synge fødselsdagssang for dronningen.

Og det bliver samtidig din chance for at se 80-års fødselaren, for når dronningen kl. 12 sidder klar foran tv'et for at følge med.

DR er nemlig med fra Fredensborg Slot og vil sende programmet, Hele Danmarks synger for Dronningen og kl.12 kommer dronningen altså på, mens hun ser danskerne synge for hende.

Du kan følge med i dronningens fødselsdags-fejring helt fra morgenstunden og vært, Kåre Quist, stiller om til sangglade gratulanter i hele Danmark dagen igennem.

Det hele kulminierer kl.12, hvor dronningen altså får danskernes fælles hilsen, når de synger " I dag er det Margrethes fødselsdag". Det er oprindelig en event startet på Facebook, der i morgen kan glæde dronningen. Den blev til, fordi mange på grund af Corona-krisen ikke kan hylde dronningen på Amalienborg Slotsplads, sådan som det ellers er tradition.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I stedet fejrer dronningen en stille 80-års dag på Fredensborg og er altså klar, når hele Danmark synger, sammen, hver for sig hjemme fra stuen, fra kontoret, haven eller bilen.

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden