Fredag, 21. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kæmpe royalt show: Sådan fejres Mary foran hele Danmark

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
Kronprinsessen fejres med et storslået direkte fødselsdagsshow på TV 2 PLAY og TV 2 søndag 6. februar i anledning af Marys 50-års dag. Lise Rønne og Dar Salim er værter på den store tv-aften.

Kronprinsesse Mary fylder 50 år lørdag 5. februar 2022, og det fejrer TV 2 med et brag af et  fødselsdagsshow for kronprinsessen, hendes familie og hele Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det hele foregår direkte fra Vilhelm Lauritzen Terminalen i København søndag 6. februar klokken 20.00 - med optakt til showet fra klokken 19.25.

Kronprinsesse Mary kan godt glæde sig

TV 2-showet ”Mary 50 år - vi fejrer Danmarks kronprinsesse” kan ses på TV 2 PLAY og TV 2, og det bliver en farverig fejring, der stiller skarpt på alt det, Mary virkelig er vild med

Værterne på den store aften er Lise Rønne og Dar Salim, og de er begge glade for at hylde kronprinsesse Mary.

Værterne har kæmpe respekt

- Jeg har en kæmpe respekt for den måde, hvorpå kronprinsesse Mary benytter det vigtige talerør, hun har, til at gøre en forskel for nogle af vores mest udsatte, siger Lise Rønne Blandt andet, og Dar Salim er helt på linje med sin værtskollega

- Hun er yderst kompetent, varm og hjertelig i alt, hvad hun foretager sig, og jeg er meget stolt over og glæder mig til være med til at fejre kronprinsesse Mary, siger Dar Salim.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden