13. apr. 2016
Af Henrik Salling

Kongefamilien får gæster: Det sker i dag

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og prins Joachim.
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og prins Joachim.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kongefamilien byder i dag velkommen til det mexicanske præsidentpar. Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har fremtrædende roller under besøget.

Det er et tæt pakket program, som venter den mexicanske præsident, Enrique Peña Nieto og hans hustru, Angelica Rivera, når de onsdag klokken 13 ankommer i Københavns Lufthavn i forbindelse med parrets to dage lange besøg. Modtagelsen sker i den såkaldte Vilhelm Lauritzen-terminal.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Parret vil blive modtaget af den danske kongefamilie og herefter går turen mod Fredensborg Slot, hvor dronning Margrethe har fået gjort klar i Fyrstesuiten, som vil blive præsidentparrets overnatningssted under deres besøg.

Kronprinsparret viser rundt

Herefter er det kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, som tager sig af præsidentparret, og første punkt på programmet bliver et besøg på Kronborg i Helsingør. Dernæst kører firkløveret videre til Søfartsmusset – også i Helsingør, hvor de mexicanske gæster vil få et indblik i de stolte danske søfartstraditioner.

SE BILLEDERNE: Prinsesse Maries fem flotteste gallakjoler i 2015

I aften byder dronningen så indenfor på Fredensborg Slot, hvor den officielle gallamiddag vil finde sted. Her vil regeringen og andre danske notabiliteter blive budt på en skøn middag med tilhørende vine.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys flotte festlook

Galleri: Kronprinsesse Marys festlook i 2015

Læs mere om: