Kronprins Frederik har lagt god plan

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik ser frem til at følge de danske atleter til OL i Tokyo i Japan. Kronprinsen glæder sig til, at Legene kommer i gang med et par seje danskere i aktion allerede lige efter åbningsceremonien.

De Olympiske Lege i Tokyo skydes snart i gang, og ifølge planen skal kronprins Frederik til Japan.

Den 23. juli er der åbningsceremoni, og kronprinsen ser frem til umiddelbart efter åbningsceremonien at følge et par danske atleter i kamp for medaljer.

Kronprins Frederik har lagt god OL-plan

Det er Frederiks plan at følge så mange danskere i aktion under De Olympiske Lege som muligt, og den 24. juli er der landevejscykling på OL-programmet.

- Jeg vil give den støtte, jeg har mulighed for til de danske atleter, siger kronprins Frederik til BILLED-BLADET og fortsætter

Glæder sig til cykling

- Jeg vil følge OL så meget som muligt, og det er klart, at noget af det første, der starter op efter åbningen, er landevejsløb i cykling, og vi har jo allerede præsteret utroligt godt i de forskellige store cykelløb. Vi har fire dygtige ryttere, som vil gøre alt for at komme på podiet, lyder det op til OL fra Frederik, der helt sikkert drømmer om at se Jakob Fuglsang på medaljeskamlen ligesom ved OL i Rio de Janeiro i 2016, da det blev til en sølvmedalje.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden