Kronprins Frederik overraskede glade børnehavebørn

Foto: Hanne Juul
En veloplagt kronprins Frederik havde en herlig hyggestund med en gruppe glade børnehavebørn, der gennemførte deres helt eget Royal Run-løb.

Stemningen var helt i top, da kronprins Frederik mandag eftermiddag overraskede en gruppe glade børnehavebørn fra projektet Legepatruljen i Tårnby. 

Børnene var klar til at gennemføre deres helt eget Royal Run-løb, et såkaldt Royal Side Run, på en 170 meter lang bane. 

Hyggesnak med børnene

Efter at have fået sig en god hyggesnak med de spørgelystne børn i alderen tre til fem år, var det tid for kronprins Frederik at skyde løbet i gang. 

Børnene susede derefter afsted med høj fart, mens kronprins Frederik fra sidelinien ivrigt heppede på dem, blandt andet ved at trykke på et signalhorn.

Foto: Hanne Juul

Sluttede på festlig vis

Efterfølgende sluttede besøget på festlig vis, da kronprins Frederik tog imod børnene ved målstregen og uddelte både high fives og præmier til alle de unge deltagere.  

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Året store løbefest Royal Run finder sted mandag den 10. juni i både Aalborg, Aarhus og København/Frederikberg og Bornholm.    

Kronprinsesse Mary op om løbet ved at løbe 5 km i Aalborg, mens kronprins Frederik begynder dagen i Aarhus med at gå ”One mile”, inden han efter planen tager til København, hvor løberne på 10-kilometerdistancen kommer i mål på Amalienborg Slotsplads.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden