Kronprinsesse Mary får masser af ros på juleaftensdag

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Det er væltet ind med rosende ord og kommentarer til kronprinsesse Mary både i går og her på juleaftensdag.

Kronprinsesse Mary kan af flere forskellige årsager smile i dag juleaftensdag, hvor hun nyder at være sammen med kronprinsen og deres børn samt svigermor dronning Margrethe på Marselisborg Slot.

Kronprinsesse Mary tog fat i kameraet

I går pyntede dronningen og kronprinsfamilien den høje flotte rødgran på Marselisborg Slot, og i den forbindelse tog Mary fat i sit kamera og lavede flere fantastiske pletskud.

Kronprinsessens billeder var en del af den julehilsen, der blev sendt ud til danskerne via kongehusets hjemmeside, Instagram og Facebook.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Ros for skønne pletskud

På de sociale medier er der stadig i dag stor ros til Mary for de knivskarpe billeder, der viser dronningen hygge sammen med sine børnebørn.

- Så smukt, lyder det i en kommentar til billederne, og et par andre skriver ”synes det er skønne billeder, der vises” og ”glædelig jul, fantastiske billeder, tak for at dele” samt ”dejlige billeder”.

De nævnte kommentarer er alle meget dækkende for et hav af kommentarer med ros rettet til den royale fotograf kronprinsesse Mary. 

Smuk julehilsen

Også kronprinsesse Marys særlige julehilsen fra Mary Fonden, hvor hun har fokus på, at vi skal række hånden ud til danskere, der er ramt af ensomhed og skabe håb, er noget, som mange roser kronprinsessen for.

- Kærestek kronprinsesse Mary tak for det kæmpe store arbejde, de udfører i Mary Fonden, lyder det i en kommentar til opslaget på Mary Fondens Instagram-profil, og et par andre skriver ”tak for at give håbet en stemme” og ”rigtig glædelig jul og tak for Deres store indsats”.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden