Mandag, 1. august 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary får snart travlt: Forbereder sig til helt specielle dage

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Lars H. Laursen
Sommerferien er ved at være ovre, og nu venter helt særlige dage for hele kronprinsfamilien. Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres børn er så småt ved at forberede sig til en helt specielt fase af året.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er så småt ved at runde sommerferien af, og de har blandt andet på det seneste haft gøremål hjemme i København.

Kronprinsesse Mary og Frederik i gang med forberedelserne

Ganske snart er der igen fyldt med opgaver i arbejdskalenderen, og Mary og Frederik skal også i gang med at forberede sig både mentalt og rent praktisk til de arbejdsopgaver, der ligger i august og september.

De første dage efter sommerferien, som slutter i begyndelsen af næste uge, er altid meget specielle, og i år bliver det nok lidt mere specielt end normalt.

Meget speciel uge

Således skal kronprinsesse Mary og kronprins Frederik se deres to ældste børn begynde i skole et helt nyt sted i midten af næste uge.

Prinsesse Isabella er stoppet på Tranegårdskolen og skal begynde i 9. klasse på en ny skole, mens prins Christian er færdig på Herlufsholm Skole og skal tage hul på 2. g på et nyt gymnasium.

Endnu er der ikke meldt noget officielt ud om kronprinsparrets to ældste børns nye skole.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden