Lørdag, 22. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary i ny bog: Fortæller åbent om sin store passion

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary fylder 50 år den 5.februar, og det markeres på flere måder. Den runde fødselsdag fejres blandt andet med en ny bog, i hvilken Mary med billeder og ord helt åbent fortæller om sin store passion.

For kronprinsesse Mary venter der et par skønne uger med flere markeringer af hendes 50-års fødselsdag den 5. februar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 31. januar udkommer den unikke bog ”Mary H.K.H.”, der byder på ord fra kronprinsessen og på en masse fantastiske billeder udvalgt af topfotografen Franne Voigt.

Helt unikke billeder af kronprinsesse Mary

Godt og vel 40.000 billeder har været på bordet, før de rette er blevet valgt ud til bogen, der indeholder mange ikke før sete fotos.

Forsiden til "Mary H.K.H"
Forsiden til "Mary H.K.H"
Foto: Franne Voigt

I bogen fortælles der blandt andet om kronprinsessens store passion for naturen.

- Jeg holder af naturen – den har altid fyldt i mit liv, siger Mary blandt andet i bogen og kommer ind på, at hun i sin opvækst i Tasmanien oplevede natur med store vidder, havets enorme kraft og næsten mennesketomme naturområder.

Kronprinsessen berører kort, at hun som lille pige var ude af døren, så snart hun kunne komme til det.

Elsker dansk natur

Kronprinsessen er også begejstret for naturen her i Danmark.

- Dansk natur har jeg taget til mig. Jeg holder især af foråret, når bøgen springer ud. En tur i skoven på denne årstid er noget helt særligt. Skoven og naturen i det hele taget skaber et rum, hvor vi som mennesker alene og sammen med andre kan finde ro og tid til eftertænksomhed, lyder det fra kronprinsessen, der giver udtryk for, at hun er meget meget bevidst om, at vi skal passe på naturen og dens mangfoldighed.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Nyder naturen med familien og hunden Grace

- Jeg stortrives med at være aktiv i naturen – især sammen med familien og vores hund Grace, kommer det blandt andet fra kronprinsessen i bogen ”Mary H.K.H.”, der byder på mange billeder af Franne Voigt samt også flere af BILLED-BLADETs Hanne Juul, Martin Høien og Jesper Sunesen.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden