Fredag, 21. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Margrethe og kronprinsparret fik vidunderlig oplevelse på Amalienborg

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det blev en fantastisk oplevelse for dronning Margrethe at deltage i åbningen af udstillingen ”En dronnings smykkeskrin" på Amalienborgmuseet, hvor også kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var til stede.

Dronning Margrethe fik den smukkeste oplevelse, da hun deltog i åbningen af udstillingen ”En dronnings smykkeskrin" på Amalienborgmuseet, hvor også kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var til stede.

Dronning Margrethe nød eftermiddagen med Mary og Frederik

De mange udstillede smykker og genstande, som dronningen og kronprinsparret kender så godt, blev set på en helt ny måde på den smukke udstilling.

Sammen med dronningen og Mary og Frederik i Christian VIII's Palæ var også prinsesse Benedikte samt grev Ingolf og grevinde Sussie af Rosenborg.

Alle var glade

Efter åbningen af udstillingen ”En dronnings smykkeskrin - 50 år på tronen fortalt i smykker” på Amalienborgmuseet i Christian VIII’s Palæ var det en glad dronning Margrethe, der kørte hjem over slotspladsen til sit palæ. Kronprinsparret spadserede hjem over slotpladsen, og da BILLED-BLADET bad om en kommentar fra Mary og Frederik, inden de trådte indenfor i deres private palæ, gav de udtryk for, at det havde været en fin oplevelse at se udstillingen.

Øverst kan du se videoen fra den store dag, der begynder med, at de kongelige ankommer til Amalienborgmuseet. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden