Søndag, 23. december 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og Frederik drømmer om en hvid jul

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Både i København og mange andre steder rundt omkring i Danmark er man lillejuleaften vågnet op til lidt sne i gaderne. Også på Amalienborg er der lidt hvidt tegltagene.

Danmarks hovedstad København og flere andre steder i kongeriget Danmark er blevet velsignet med lidt kridhvid sne i dag den 23. december.

Også de fine tegltage på Amalienborg er blevet prydet af et tyndt hvidt lag, og det må være lige noget for kronprinsfamilien, der har fast privat base i Frederik VIII’s Palæ. Kronprinsparret lægger ikke skjul på, at de drømmer om en hvid jul.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kronprinsesse Mary glad for sne

For nylig havde kronprinsesse Mary og kronprins Frederik den store fornøjelse at besøge Letland i officiel sammenhæng.

I det baltiske land var temperaturen under frysepunktet den 6. og 7. december under det royale besøg, og der faldt faktisk fin sne i hovedstaden Riga.

Det glædede Mary og Frederik, som for alvor kom i julestemning, mens de gik rundt i Riga.

Kronprinsessen var måske lidt udfordret af sneen, fordi hun var i stiletter, men hun klarede det glatte underlag med stil.

Foto: Hanne Juul

Drømmer altid om det

-Jeg tror, I kan se frem til hvid jul i Riga. Vi drømmer altid om det i København, men får det aldrig, sagde kronprins Frederik, mens han sammen med kronprinsessen repræsenterede Danmark flot i Letland.

Det kan godt være, at det ikke bliver til en hvid juleaften i København, men det er altså blevet til en hvid lillejuleaften, og det er da ikke så skidt med lidt hvidt den 23. december.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsfamilien skal til julegudstjeneste

Kronprinsparret og deres børn kan se frem til en skøn juleaften med masser af traditioner på Marselisborg.

Inden de kongelige sætter sig til juebordet med risengrød, gås og senere plumcake, skal de til julegudstjeneste i Aarhus Domkirke. Husk at du kan følge med i den royale hygge her på billedbladet.dk

BILLED-BLADET byder på julehygge

I BILLED-BLADET i denne uge er der masser af skønne julehistorier med kendte og kongelige. Du får alt om den kongelige jul, og så fortæller en perlerække af kendte danskere, hvordan de holder jul. Du får selvfølgelig også Danmarks bedste TV-blad med alt om de mange film og programmer, der kan nydes i decemberferien.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden