23. mar. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary på banen: Vi har alle en rolle at spille

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20191107_cfi6080_1_0.jpg
Foto: Claus Fisker
Med et vigtig budskab om, at alle danskere har en rolle at spille i denne svære tid markerer kronprinsesse Mary sig ligesom den øvrige royale familie stærkt.

For kronprinsesse Mary er det vigtigt at sætte fokus på de i forvejen svage grupper af danskere i den svære tid med corona-krise.

Kronprinsesse Mary støtter de ensomme

- Vi har alle en rolle at spille. Ved at være mere åbne og tolerante kan vi hver især gøre en forskel for de mange, der står alene, siger kronprinsessen via Mary Fonden nu til alle danskere og sætter effektivt fokus på dem, der er særlig hårdt ramt af ensomheden og usikkerheden i denne svære tid med corona-problemer.

Med sit opslag på Mary Fondens sociale medier opfordrer Mary os til at hjælpe hinanden ud af ensomheden.

Familie og venner betyder meget

- I disse dage mærker vi alle, hvor meget familie, venner og andre sociale relationer betyder for os. Vi bliver mindet om, hvad det betyder at være del af et fællesskab. Og hvad det gør ved os, når den del af vores liv mangler, lyder det fra Mary Fonden.

Denne tid er særlig svær

- For nogle af os kan denne tid være særlig svær. Hvis man fx bor alene, kan ensomhedsfølelsen blive meget voldsom. Og hvis man følte sig ensom i forvejen, kan denne periode forværre følelsen af ensomhed. I sidste ende kan svær ensomhed have alvorlige konsekvenser, såsom angst, depression og fysiske helbredsproblemer, står der desuden i opslaget på Facebook og Instagram med kronprinsessen som afsender.

Ved ikke hvor længe

Mary Fonden understreger, at vi ikke lige nu ved, hvor længe vi skal holde os væk fra hinanden.

Men så længe det står på, må vi gøre en særlig indsats for at hjælpe hinanden ud af ensomheden – selvom det er på afstand.

- I Mary Fonden vil vi i den kommende tid forsøge at inspirere til, hvordan vi alle kan hjælpe hinanden ud af ensomheden. Vi vil også give gode råd til dig, der føler dig ensom, kommer det afslutningsvis fra Mary Fonden.

Giv BILLED-BLADET i gave og glæd én du har kær.
Giv BILLED-BLADET i gave og glæd én du har kær.

Læs mere om: