3. apr. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary taler med sine børn om vigtigt emne

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20180715_hjp5420_ny.jpg
Foto: Hanne Juul
I løbet af 48 timer gennemførte kronprinsesse Mary et krævende program på en hemmelig arbejdsrejse til Etiopien. BILLED-BLADET var med på den mindeværdige rejse.

For kronprinsesse Mary betyder børn meget. Naturligvis har hende egne fire børn en særlig betydning.

I BILLED-BLADET i denne uge fortæller kronprinsessen om et vigtigt emne, hun taler med prinsesse Isabella, prinsesse Josephine samt prins Christian og prins Vincent om hjemme på Amalienborg. Vi var med kronprinsessen i Hitsats flygtningelejren i det nordlige Etiopien, hvor hun som afslutning på besøget stillede op til interview.

Ekstremt krævende dage

I løbet af et par ekstremt krævende dage med et arbejdsprogram fra morgen til aften besøgte Hendes Kongelige Højhed kronprinsesse Mary og udviklingsminister Ulla Tørnæs Etiopien for blandt andet at sætte fokus på FN’s verdensmål 5 om ligestilling mellem kønnene og kvinder og pigers rettigheder og muligheder.

Se alle de nye billeder

Få alt om kronprinsesse Marys begivenhedsrige arbejdsdage i Etiopien og se alle de nye billeder fra kronprinsessens besøg til det østafrikanske land i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

Vi var med, da kronprinsessen var til en helt særlig middag på præsidentpaladset i Addis Ababa og altså på et krævende og følelsesladet feltbesøg i Hitsats-flygtningelejren ved Eritreas grænse.

webgrafik

Læs mere om: