Kronprinsesse Marys Cape Town-middag ramt af strømsvigt

Kronprinsesse Mary i Sydafrika.

Kronprinsesse Mary i Sydafrika.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary fik sig lidt af en overraskelse, da hun rundede sin første dag i den sydafrikanske by Cape Town af med en hyggelig lille festmiddag.

Kronprinsesse Mary og handels- og udviklingsminister Mogens Jensen (S) rundede deres første arbejdsdag i Sydafrika af med et hyggeligt aftenarrangement på en restaurant i Cape Town, hvor de over en middag fik mulighed for at tale med repræsentanter for en organisation for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transseksuelle.

Ved ankomsten til arrangementet fik den danske delegation sig noget af en overraskelse. Strømmen var pludselig gået.

Se også billederne:
Her er kronprinsesse Marys festgarderobe

Det tog både personale på restauranten samt de fine gæster dog med et smil.

- Strømmen forsvinder fra tid til anden. Det er helt normalt, sagde en tjener på restauranten midt i det royale middagsarrangement.

Det meste af Cape Town blev ramt af strømsvigtet, som varede et par timer og efterlod byen i mørke efter solnedgang, umiddelbart efter kronprinsessens lille festlige komsammen var gået i gang. 

Se også billederne:
Kom helt tæt på kronprinsesse Marys frisurer

Elektricitetsværket fik styr på problemerne ved 22-tiden, og så var der igen lys i Cape Town i Sydafrika på en lun søndag aften med en dansk kronprinsesse i byen. 

Kronprinsessen og ministeren fik sig en inden aftenens strømsvigt en god oplevelse blot et par timer efter ankomsten til Sydafrika.

Kronprinsesse Mary og Mogens Jensen besøgte Stellekaya Winery udenfor Cape Town,  hvor der produceres noget af regionens bedste rødvin. De danske æresgæster mødte i Stellekaya Winery Sydafrikas første kvindelige vinmager Ntsiki Biyela. 

SE OGSÅ: VIDEO: Mary er landet i Sydafrika - smagte lokal rødvin

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden